Hirdetés

Michael Stuhlbarg erősítheti a Doctor Strange stábját

|

Hirdetés

A Marvel hamarosan bele veti magát a mágia világába és mindezt egy nem mindennapi szereplőgárdával teszi. Már akkor sejthettük, hogy a Doctor Strange film nem lesz semmi, amikor Joaquin Phoenix került képbe a főszereppel kapcsolatban, ám a végül a helyére érkező Benedict Cumberbatch miatt sem vagyunk csalódottak egy csöppet sem. Ezt követően a stúdió és Scott Derrickson (Ördögűzés Emily Rose üdvéért) rendező olyan izgalmas neveket pakolt még fel a stáblistára, mint Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen, sőt még Tilda Swinton-t is sikerült meggyőzniük. A színészválogatás azonban még korántsem ért véget, ugyanis máris itt egy újabb lehetséges csatlakozó, Michael Stuhlbarg személyében. Talán név alapján nem ugrik be mindenkinek, de az arcát már biztosan többen felismertétek ennek a kiváló karakterszínésznek. A Gengszterkorzóban eljátszotta már a New York-i zsidó alvilág vezérét, főszerepet kapott a Coen testvérek Egy komoly ember című filmjében és a Sötét zsaruk 3-ban is feltűnt már. A közelmúltban fejezte be a Story of Your Life című sci-fi drámát és a Don Cheadle rendezésében készülő Miles Ahead-ben is szerepet kapott, de kétség kívül a Doctor Strange lenne az eddigi legnagyobb fogása.

seriousman
Az egyelőre kérdéses, hogy milyen szerepre nézte ki Stuhlbarg-ot a Marvel, de a The Wrap információ szerint Stephen Strange riválisát, Nicodemus West-et játszhatná el. Sajnos a már megerősített színészek pontos szerepéről sem tudunk még túl sok mindent, a pletykák azonban azt sugallják, hogy Swinton lehet az Ancient One, azaz Cumberbatch mentora, míg Ejiofor alakíthatja a barátból ellenséggé váló Baron Mordo-t. Ami McAdams-et illeti, a legújabb híresztelések szerint Night Nurse szerepére lehet a befutó, viszont Mikkelsen karakterének kilétét továbbra is homály fedi. A Doctor Strange forgatása jövő hónapban  veszi kezdetét Londonban, így lassacskán véglegesül a teljes szereposztás. A film 2016 november 4.-én kerül majd a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.