Hirdetés

Middle-earth Limited Collector’s Edition - egy gyűjtői kiadás mind fölött

|

Erre a gyűjtői kiadásra minden Gyűrűk Ura és Hobbit rajongónak szüksége van.

Hirdetés

Az Amazonon felbukkant egy nagyon izgalmas gyűjtői kiadás, ami a Middle-earth Limited Collector's Edition néven fut, és Peter Jackson Középföldén játszódó filmjeit tartalmazza. Igen, jól olvastátok, megtalálható benne a teljes Gyűrűk Ura trilógia és a Hobbit mindhárom része.

Hirdetés

A gyűjteményben 6 elegáns műbőr könyvet találhatunk, amelyek összesen 30 lemezt rejtenek magukban. A nem éppen hétköznapi tokok egy olyan polcon foglalnak helyet, amit akár egy hobbit-üregben is megtalálhatnánk, az oldalán található mintázatot pedig maga Peter Jackson választotta ki. A könyvekben természetesen mindegyik film bővített változata foglal helyet, emellett pedig minden eddig kiadott extra tartalom is megtalálható lesz a bónusz lemezeken. A Gyűrűk Ura esetében ez 33 órányi pluszt, míg a Hobbitnál 34 órányi extrát jelent.

A gyűjteményben végezetül a The Red Book of Westmarch is megtalálható, az a könyv, amibe Frodo és Bilbo a kalandjaikat jegyezték le. Ebben az esetben a filmek vázlataival, új rajzokkal, illetve Alan Lee és John Howe vízfestékkel készített koncepcióval lesz telerakva.

Viszont itt jön a fekete leves. A gyűjtemény megjelenése még nincs hivatalosan megerősítve, csupán véletlenül sikerült kiszúrnia egy felhasználónak. Az észlelésekor 2016. október 4-re volt kitűzve a megjelenési dátuma, az ártábla pedig 800 dollárt mutatott, azaz nagyjából 220 ezer magyar forintot. Azóta a fotót és az árát is levették az oldalról, de ha hivatalos információ érkezik a kiadással kapcsolatban, akkor szólunk nektek róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.