Hirdetés

Midnight Special - Íme a Mud rendezőjének sci-fije

|

Hirdetés

Jeff Nichols már a Take Shelter és Mud filmek esetében is bizonyította tehetségét, ezért nincs kétségünk afelől, hogy vadonatúj rendezése, a Midnight Special című sci-fit is érdemes figyelemmel követni, főleg hogy kabalaszínésze, Michael Shannon az egyik főbb szereplő. A Midnight Special egyelőre ködbe burkolózik, de annyit már sikerült megtudni róla, hogy egy házaspár (Michael Shannon és Kirsten Dunst) fia (Jaeden Lieberher) áll a középpontban, akinek természetfeletti képessége van. Amikor ez az ajándék nyilvánossá válik, a család kénytelen menekülni a vallási fanatikusok és a helyi bűnüldözők miatt. Nichols úgy jellemezte filmjét, mint egy sci-fi hajszát, amelyet olyan klasszikusok ihlettek, mint a Harmadik típusú találkozások, az E.T. és a Csillagember. Íme az első kép az Entertainment Weekly jóvoltából:

midnight-special
Egyelőre többet nem tudunk a történetről, viszont a stáb esetében más a helyzet: Shannon és Dunst mellett láthatjuk majd Joel Edgertont, Adam Drivert és Sam Shepardot is a vásznon. A forgatókönyvet maga Nichols írta (ahogy eddig mindig), a premierre pedig 2016. március 18-án számíthatunk.
midnight-special-poster
Nektek hogy tetszik a projekt eddig?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.