Hirdetés

Midnight Special - Misztikus a legújabb előzetes

|

Hirdetés

Megérkezett Jeff Nichols író-rendező sci-fi thrillerének legújabb előzetese, ami továbbra is titokzatosan tárja elénk az ígéretes történetet. A Mud és a Take Shelter alkotójának legújabb filmje, a Midnight Special egy apát követ nyomon (Michael Shannon), aki mindent megtesz azért, hogy megóvja fiát,  Altont (Jaeden Lieberher), miközben próbálja felderíteni a fiatal fiú képességei mögött rejlő igazságot. A "boszorkányvadászat", amelyet vallási szélsőségesek és a helyi hatóságok indítanak el, hamarosan országos körözéssé alakul, amelybe a kormány hivatalok legfelsőbb rétege is beszáll. A Midnight Special 2016. március 18-án kerül bemutatásra. Főbb szerepekben Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver, Jaeden Lieberher, Sam Shepard, Bill Camp, Scott Haze és Paul Sparks. Mit gondoltok a trailerről? https://www.youtube.com/watch?v=8UU_CC81aGM

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.