Hirdetés

Midnight Special trailer - Erre érdemes lesz odafigyelni

|

Hirdetés

Éppen egy hete írtunk először Jeff Nichols (Take Shelter, Mud) új filmjéről, a Midnight Special című sci-fi thrillerről, amely a Warner Bros. lobogója alatt próbál új színt vinni a természetfeletti témába. A történetben egy házaspár (Michael Shannon és Kirsten Dunst) menekülnek különleges képességekkel rendelkező fiúkkal (Jaeden Lieberher - St. Vincent, Masters of Sex), mert vallási fanatikusok és kormányügynkökök üldözik őket, de ez sem túlságosan segít a helyzetükön, hogy láthatóan a fiú nem tudja kordában tartani az erejét. A Midnight Special ötletének és forgatókönyvének elkészítésében állítólag olyan klasszikus művek inspirálták Nicholst, mint a Harmadik típusú találkozások, az E.T. és a Csillagember, ez pedig érezhető már az első traileren is. Ez ugyan nem mutat túl sokat, de így is bizakodásra ad okot, hogy elsősorban az atmoszférára és a karakterekre megy rá, ráadásul mindezt olyan színészek segítik a fenti neveken kívül, mint Adam Driver, Joel Edgerton és Sam Shepard. Jó lesz ez! https://www.youtube.com/watch?v=cqLdpkuU_6M

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.