Hirdetés

Midnight Special - Újabb előzetesen a sztárparádés sci-fi

|

Hirdetés

A Warner Bros. egy újabb előzetest tett közzé a hamarosan megjelenő sci-fijéhez. A Midnight Special korábban már megmutatta magát egy hosszabb előzetessel, ezúttal csak egy rövid, ám annál feszesebb vágású kedvcsinálóval emlékeztetnek bennünket, hogy hamarosan itt a máricus 18-ai premier. Jeff Nichols író és rendező legújabb filmje, a Midnight Special egy apáról szól (Michael Shannon), aki azért küzd, hogy megvédje fiát (Jaeden Lieberher) és felfedje az igazságot, gyermeke különleges képességeit illetően, miközben a környékbeli hatóságokkal és szélsőséges hívőkkel történő folyamatos összetűzés pedig rövidesen országos embervadászatba torkollik. Az eddig látottak alapján mindenképp érdemes lesz odafigyelni erre a filmre. Talán az idei év legnagyobb meglepetését köszönthetjük ebben a műfaját meghazudtolóan emberi alkotásban. Az 1 perces nemzetközi előzetest lejjebb görgetve megtekinthetitek: https://youtu.be/v_sX0WmDfDs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.