Hirdetés

Nézd meg premier előtt a Midway-t! (Lezárva)

|

November 7-én kerül mozikba A függetlenség napja, a 2012 és a Holnapután rendezőjének új, sztárgárdával készített világháborús filmje, amelyet ti is megnézhettek premier előtt, ha velünk tartotok.

Hirdetés

Roland Emmerich számos alkalommal bizonyította már, hogy remekül ért a katasztrófafilmek megkomponálásához, elég csak a Holnaputánra, a 2012-re, A függetlenség napjára, a Godzillára vagy éppen Az elnök végveszélybenre gondolni. Legújabb rendezése, a Midway a második világháború egyik legvéresebb, legtöbbet idézett ütközetét hivatott bemutatni, vagyis a Pearl Harbor utáni amerikai ellentámadást. 

Hirdetés

A Midway szereplőgárdájában olyan színészek kaptak helyet, mint Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Dennis Quaid, Aaron Eckhart, Ed Skrein és Nick Jonas, akiket a Puliwood és a Freeman Film együttműködésének köszönhetően már premier előtt láthattok akciózni. Három páros belépő talál gazdára azok között, akik november 5.,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Az alábbiak közül melyik katasztrófafilmet NEM Roland Emmerich rendezte?

a, Világok harca
b, A függetlenség napja
c, Holnapután

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Midway" tárggyal. A vetítés 2019. november 6-án, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.