Hirdetés

Mielőtt megismertelek – Itt a trailer!

|

Hirdetés

Megérkezett az előzetes Jojo Moyes világhírű romantikus regénye, a Mielőtt megismertelek adaptációjához.  A történet főszereplője Louisa Clark (Emilia Clarke), a cserfes és végletekig optimista kisvárosi fiatal nő, aki tökéletesen elégedett az életével: szereti a családját, a barátját és munkáját is. Amikor azonban hirtelen munkanélküli lesz, olyan állást kell elvállalnia, amire előtte soha nem gondolt: gondozónő lesz belőle.

mielott
Gondozottja egy William Traynor (Sam Claflin) nevű, harmincöt éves férfi, aki vele ellentétben gyűlöli az életet. Minden oka meg is van rá, hiszen egy motorbalesetben lebénult és mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. Méltóságától megfosztva, mély depresszióban tengeti mindennapjait, és halálra idegesíti a bohókás Louisa. Azonban mindketten hatással vannak a másikra, és kapcsolatuk szép lassan megváltozik. Íme az előzetes:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.