Hirdetés

Kiderült, hogy miért Jude Law lett a befutó Dumbledore szerepére

|

David Heyman a szokatlan színészválasztásról beszélt az Entertainment Weekly-nek.

Hirdetés

Legutóbb szemrevételezhettük a Legendás állatok és megfigyelésük 2 legelső promóciós képét, amelyen összegyűlt a fő- és mellékszereplők apraja-nagyja. Egy Ezra Miller itt, egy Zoe Kravitz ott, egy Johnny Depp emitt, egy Jude Law pedig amott. A legutóbb Az ifjú pápában brillírozó Jude Law sokak számára volt meglepő választás a Harry Potter-szériában megismert idős mágus fiatalabb változatának szerepére, de a képet elnézve gyorsan elcsitultak a kedélyek.

Hirdetés

Valóban érdekes, szokatlan választás a huncut tekintetű angol színész egy ilyen tekintélyes karakter életre keltésére, de David Heyman producer szerint jócskán vannak közös vonások a színészben és a mágusban. Mint például - és akkor most át is adnám a szót az úrnak magának:

Sok közül az egyik ok, amiért Jude Law-ra esett a választásunk az az, hogy benne is megvan az a tekintélyesség, van egy kis csillogás a szemében. Ezeken kívül még ott van az a fiatalos energia és lelkesedés.

Mi egyáltalán nem vagyunk ellenére ennek a döntésnek, Jude Law egy sokoldalú, ragyogó kvalitású színész, aki valóban, tud tekintélyt parancsoló lenni (Az ifjú pápa), olykor huncut (Az ifjú pápa), sokszor csillog a szeme (itt akár fel lehet hozni Az ifjú pápát), de ha kell, fiatalosan is lelkesedik (szerintem tökéletes példa lehet ide Az ifjú pápa). Persze mindehhez hozzá kell tenni, a színész olyan elődök nyomdokaiba lép ezzel, mint Richard Harris, aki két filmen át alakította Dumbledore professzort (míg el nem hunyt), valamint Michael Gambon, aki aztán végig megformálta mindenki kedvenc mágusát. Bízunk benne, hogy helyt fog állni.

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 (eredeti címén: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) jövőre kerül a mozikba, a forgatási munkálatok pedig már a nyáron kezdetüket vették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.