Hirdetés

Miért Loki nyert a Bosszúállókban?

|

Oké, beszéljünk (újra) a Bosszúállókról, ebben az évben az eddigi legnagyobb bevételt hozó filmről, pontosabban Lokiról, a film kulcsfontosságú ellenségéről és Joss Whedon-ról, akinek sikerült tökéletes(?) tervet írnia neki.

Hirdetés

Először is beszéljünk Loki, a gonoszság és hazugság istenének hátteréről. De szögezzük is le, hogy a Marvel filmes univerzuma és a képregényes univerzumok között vannak eltérések. Ilyen például, hogy egy "isten" egy filmben nem mindig lesz a megtestesült isten, de a képregényben megvannak a tulajdonságaik (Örökkévalóság stb. ) valamint a filmes univerzumból is lehetnek alap dolgok, ami természetesen nincsenek a képregényekben (Thanos cameoja), így Thor sem a megtestesült mennydörgés és Herkules sem a megtestesült erő. Ez csak egy dolog, egy tulajdonság, amikben ők igazán jók, így tehát Loki sem a megtestesült hazugság, de ő nagyon jó benne.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.