Hirdetés

Miért maradt ki Slipknot sztorija a Suicide Squadból?

|

David Ayer rendező elmagyarázta, hogy miért jutott ennyire kevés szerep Slipknotnak a Suicide Squad-ban.

Hirdetés

Ha az utóbbi két hétben nem láttad még a Suicide Squad-ot, akkor jó eséllyel nem is zavarnak a spoilerek, de ha mégis, akkor még most szólunk, ebben a cikkben lesz néhány. A téma, amit most felhánytorgatunk, az Osztag egyik tagjával kapcsolatos, aki jóval kevesebbet tudott villogni David Ayer filmjében, mint társai.

Hirdetés

Adam Beach karaktere végig jelen volt a Suicide Squad marketing kampányában, ám valami már azután gyanús kezdett lenni, hogy a film elején, a többséggel ellentétben, Slipknot nem kapott bemutatkozó montázst. Ennek pedig, mint kiderült, jó oka volt, hiszen hamar kiírták a történetből, vele bizonyítva, hogy az Öngyilkos Osztag minden egyes tagja feláldozható.

Néhányan viszont így is szívesen megtudtak volna többet a karakter hátteréről, és Ayer elmondása szerint eredetileg valóban megkaptuk volna, sőt le is forgatták ezeket a jeleneteket, de végül nem kerültek bele a filmbe:

"Igen, leforgattuk [a háttértörténetét], de egy idő után túlzsúfolt lett  a film, ilyenkor meg kell vívnod néhány harcot, és mivel Slipknot fejét elég hamar lerobbantják, én pedig elhatároztam, hogy nem fogok félrevezetni senkit, mert amikor ilyen sok karaktered van, akkor minden egyes képkocka aranyat ér, ezért nem akartam ilyesmire pazarolni az időt, hiszen a premier után úgyis mindenki tudni fogja, hogy meghalt."

Korábbi interjúkban Adam Beach arról számolt be, hogy a karaktere Wonder Woman-t fojtogatta mielőtt elkapták és a Belle Reve-be zárták volna. Viszont Ayer nyilatkozata alapján, ilyesmit nem rögzítettek:

"Tudjátok, ez inkább csak a személyes felkészülésének a része volt, hogy a karakter szerepében érezze magát, de végül is van értelme, hiszen egy kötélhasználó fickóról beszélünk. Látom honnan jöttek ezek az ötletek."

Két hét alatt a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag 383 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet. A Warner Bros. egyelőre nem jelentett be folytatást, de azt pletykálják, hogy mindenképpen szeretnék Will Smith, illetve David Ayer visszatérést. Ami a csapat többi tagját illeti, Harley Quinn és Bumeráng kapitány is önálló filmekre számíthat, de a stúdió hivatalosan még ezeket sem erősítette meg. Az viszont biztosnak tűnik, hogy most láttuk utoljára Adam Beachet Slipknot szerepében, viszont a DVD-re talán még rákerül néhány kivágott jelenete.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.