Hirdetés

Miért is nem Grant Gustin lesz a Flash a mozivásznon?

|

Hirdetés

Biztos mindenki tanakodott és/vagy bosszankodott már azon, vajon miért nem képesek összehozni a DC-nél a televíziót és a mozifilmeket - miért nem tudnak úgy gondolkodni, mint a Marvelnél, ahol tudjuk nagyon jól, hogy a két széria darabjai egyazon univerzumban, sőt egyazon városban játszódnak? Miért kell két Flash? Miért Ezra Miller játssza majd a piros ruciba bújt gyorsulóbajnokot és miért nem Grant Gustin, aki olyan klasszul megformálja ugyanazt a karaktert a televízió képernyőjén? Túl azon, hogy mindennek vannak anyagi és egyéb okai is, Zack Snyder elmondta a saját magyarázatát a dologra, mely a következőképp hangzik:

Nem gondolom, hogy passzolt volna az elképzeléseinkbe.
Valóban, ha belegondolunk, a Snyder-féle DC-univerzum a végletekig morc, sötét és depresszív, Grant Gustin Barry Allen-je magával a sorozattal együtt éppen ennek az ellenkezője, hiszen egy olyan karakterrel van dolgunk, aki ahelyett, hogy folyamatos önmarcangolást folytatna, élvezi a szuperhőslétet. Batman és Superman ezzel szemben...Puszta kötelességtudatból teszi mindezt, na meg azért, mert egyszerűen nem látnak más módot arra, hogy kifejezzék magukat. Ebbe a világba tényleg nem passzolna egy ilyen életvidám csóka, mint a tévés Barry, viszont kitűnő kontrasztot nyújtott volna ennek az éjsötét világnak. Snyder magyarázatához hozzá kell tenni, hogy a DC egyébként is szándékoltan az alternatív dimenziók mellett tette le a voksát (bár gyanús, hogy csak utólag döntöttek így, amikor már kellőképpen összekutyulták a dolgokat) és mivel a The Flash című sorozatban is vannak különböző, párhuzamos világok, úgy ez a döntés nem hat olyan randomnak. Akár tehát még az is lehet (elméletben), hogy a két Flash egyszer csak, majd a közeli jövőben találkozik a mozi vásznon. One can dream...
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.