Hirdetés

Miért nincsenek lány minyonok?

|

Hirdetés

A Minionok (vagy Minyonok) mostanra igen komoly népszerűségre tettek szert, szinte nem lehet nem imádni az idióta fejüket, érthetetlen halandzsájukat és végtelen butaságukat. Aki látta az új Minyonok filmet, a két Gru közül valamelyiket, vagy akár csak egy kisfilmet a sok közül, annak már valószínűleg feltűnt, hogy nincsen egy lány Minion sem. A három héttel ezelőtti világpremieren Pierre Coffin (társrendező) azonban végre elárulta, hogy miért alakult így a helyzet:

Látva, hogy milyen szerencsétlenek és buták, egyszerűen nem tudnám elképzelni, hogy lány Minionok is legyenek.
https://www.youtube.com/watch?v=-5m3f8NsFUY Tehát a készítők kreatív okok miatt döntöttek úgy, hogy jobb, ha nincsenek lány Minionok, ami viszont nem ad magyarázatot arra, hogy lehetnek még mindig ennyien. A rajongók olyan elvetemült teoriákat találtak ki, hogy igazából a Minionok valaha mind emberek voltak és egy gépnek (Minionizer) köszenhetően változtak át. Coffin erre nevetett és csak annyi mondott, hogy osztódással és reprodukcióval maradnak ilyen sokan. Sajnos a pontos biológiájukat viszont már nem osztotta meg, de azt elárulta, hogy honnan jönnek a nevek:
Kevin egy ógörög szóból (Kevinos) származik, ami létrát jelent. Stuart egy latin szóból (Stuartalumni) jön, ami szabadon fordítva annyit jelent: "aki mindig lazul". A Bob egyszerűen a Robert rövidítése.
A Minionok eddig 624 milió dollárt hablatyoltak össze maguknak, és ezzel az év negyedik legsikeresebb filmje, a Jurassic World, a Halálos Iramban 7 és a Bosszúállók: Ultron kora mögött.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.