Hirdetés

Mike Colter elárulta, hogy mikor és hol játszódik a Luke Cage sorozat

|

Hirdetés

Néhány dolgot már tudunk arról, hogy milyen szerepe lesz Luke Cage-nek a jövő hónapban érkező Jessica Jones-ban, azonban afelől eddig nem sok hír érkezett, hogy milyen lesz saját sorozatának a felállása. A New York-i Comic-Con során a karakter megformálója, Mike Colter végre elárult egy-két apró részletet az újabb Netflixes adaptációval kapcsolatban. Kiderült, hogy nem egy előzményt kapunk, hanem a Jessica Jones sorozat eseményei után követhetjük tovább Cage életét. A helyszín is változni fog, ugyanis elhagyjuk a Daredevil szériában bemutatott Hells Kitchen-t és Harlembe utazunk, amit legutóbb Hulk kissé lelakott.

Csak annyit mondhatok el, amennyit megengedtek nekem, az pedig nem más mint, hogy a Luke Cage néhány hónappal a Jessica Jones eseményei után fog játszódni. Szóval a sorozat végére Luke Cage Harlemben köt ki, ott dolgozik és próbál megélni. Cage még nem igazán tudja, hogy mihez kezdjen magával. Bárpultosként melózik és ide oda járkál. Ráadásul jó okkal, hiszen egy szökevény, akinek lóg néhány csontváz a szekrényében. Próbálja kerülni a feltűnést. Viszont a körülötte lévő embereknek szüksége van a segítségére. Jobban szeretne egyedül lenni, de végül mégis kiáll a bajbajutottak mellett. Erről szól a sorozat, megtalálni azt a belső hangot, ami arra késztet, hogy tegyél valamit. Van, hogy csak úgy ülünk és nézünk karba tett kézzel és semmit sem teszünk, mert úgy vagyunk vele, hogy hé, ez nem az én gondom. Nem csinálhatsz ilyet, ha szuperhős vagy. Megvannak a szükséges képességeid, úgyhogy használd is őket.
Luke Cage-el a novemberben érkező Jessica Jones sorozatban találkozhatunk először, aztán 2016-ban elkezdődik a saját szériája. Colter nyilatkozata alapján mit gondoltok, mennyire lesz izgalmas a legújabb Marvel adaptáció?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.