Hirdetés

Mike és Dave Esküvőhöz Csajt Keres - Szinkronos előzetesen a nyár őrült vígjátéka

|

Hirdetés

Megérkezett egy újabb zakkant vígjáték, a Mike és Dave Esküvőhöz Csajt Keres szinkronos előzetese, amelyben Zac Efron, Anna Kendrick, Aubrey Plaza és Adam DeVine próbálják megmozgatni a rekeszizmainkat a jobbára rövidfilmeket és néhány Saturday Night Live epizódot jegyző Jake Szymanski rendezésében. A történet szerint egy testvérpár online hirdetést ad fel, hogy randevút találjanak egy közelgő esküvőhöz. Eleinte úgy tűnik, minden a terveik szerint történik, azonban a hirdetés csakhamar nem várt méretű érdeklődésre tesz szert és ahogy a fékevesztett amerikai komédiákban az ilyenkor lenni szokott, minden a feje tetejére áll. Zac Efron ezúttal De Niro nélkül próbálja majd megnevettetni a magyarokat, méghozzá várhatóan július nyolcadikától: https://www.youtube.com/watch?v=NC7Ly2xDiYE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.