Hirdetés

Mike Myers örömmel játszaná továbbra is Shreket

|

A színész nagyon örülne, ha minden évben eljátszhatná Shreket egy új filmben, mivel nagyon kedveli az ogrét.

Hirdetés

A veterán Mike Myers karrierje során sosem szenvedett hiányt emlékezetes karakterekből, hiszen rengeteg filmben tette le a névjegyét, de a Shrek-filmek szerethető ogréja még talán Myers számára is kiemelkedik a többi közül. Az elmúlt években ugyanis négy különálló játékfilmben szólaltatta meg Shreket (legutóbb 2010-ben, a máig utolsó Shrek a vége, fuss el vélében) de ha csak rajta múlna, akkor minden évben lenne egy új Shrek-film.

Hirdetés

Myers a GQ-nak adott új videóinterjújában mesélt erről, amelyben végigvették a karrierjének néhány meghatározó szerepét. Először arról beszélt, hogy miért éppen skót akcentussal szólaltatta meg a karaktert, amelyről mint kiderült, hogy az ő saját döntése volt, mivel nagyon szereti a skótokat, és úgy érezte, hogy ez a hangtónus segíthet abban, hogy Shrek egy munkásosztálybeli ogreként jelenjen meg a vásznon:

Amikor megkerestek Shrek szerepével, eredetileg kanadai akcentust használtam, ám hamar rájöttem, hogy a skót sokkal jobban illik hozzá, sokkal jobban passzol ehhez a munkásosztálybeli karakterhez, ezért újra felvettem az egészet, immáron skót akcentussal. De emellett szeretem a skót népet is. Főleg angol vagyok, de skót felmenőim is vannak.

Myers kitért emellett arra is, hogy miként a dráma a Shrek lényege, még animációs családi vígjátékként is, valamint azt is elmondta, hogy mennyire élvezte a szerepet, és ha rajta múlna, akkor szívesen csinálna minden évben egy új Shrek-filmet:

Szeretem az ötletet, hogy előveszünk egy mesét, és a feje tetejére állítjuk azt... Ez egy drámai szerep. Van egy érzelmi központja. Meghatározó volt számomra az a koncepció, hogy az önutálatos ogréból egy elfogadó ogrét csináljunk. Imádok Shreket játszani. Ha évente csinálhatnék egy Shrek-filmet, akkor nagyon boldog lennék.

Ti örülnétek még több Shreknek? Ha igen, Mike Myersszel a "főszerepben"?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.