Hirdetés

Mikorra várható a Les Grossman mozi?

|

A Trópusi Vihar legkedveltebb szereplője megkaphatja önálló moziját is, ha végre sikerül tető alá hozni és Tom Cruise-nak bokros teendői mellett jut egy kis ideje a tüzess szárkányra is.

Hirdetés

Tom Cruise mellékszereplőként szinte brillírozott Les Grossman karaktere mögé bújva, vajon poénáradata és utánozhatatlan stílusa elég lesz egy teljes, egész estés, önálló filmre is? Hogy mennyi kapacitás rejlik a nagyszöveges médiamogulban, az majd a pénztáraknál eldől, mindenesetre Michael Bacall (Becstelen brigantyk, Grindhouse, Scott Pilgrim a világ ellen) végzett a forgatókönyvvel, a Paramount zöld utat adott a projektnek, már csak egy dologra vár a stáb: arra, hogy Tom Cruise ráérjen. A színész a Mission: Impossible 4 befejezését követően rögtön neki is látott a Rock of Ages munkálatainak, majd következik a One Shot című bűnügyi dráma, melyet a We Mortals Are és a Horizons című sci-fi követ. Mikorra fogja tudni Cruise beszorítani Les Grossman visszatérését?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.