Hirdetés

Miközben a Netflix sorra kaszálja el a produkciókat, ezt a sorozatot folytatja

|

A streamingóriás nem várt sokat a folytatás bejelentésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Netflix számára még a mostani válság közepette is van egy állandó tényező, ami megkönnyíti a cég döntéseit: a nézői szám és a visszajelzések minősége. Májusban rajtolt el Az igazság ára sorozatos feldolgozása, ami gyorsan a legnézettebb angol nyelvű sorozatok élén találta magát, és továbbra is a top 10 legnézettebb műsor között található számos országban. Ez pedig gyorsan meggyőzte a Netflixet, hogy hivatalosan is rábólintsanak a folytatásra.

Hirdetés

Az igazság ára első évada Michael Connelly regényfolyamának második kötetét dolgozta fel, míg a következő 10 részes felvonás a negyedik könyvet fogja forrásként használni. Az eddigi színészek mindannyian visszatérnek, kezdve Manuel Garcia-Rulfóval, illetve Neve Campbell-lel. Egyelőre csak Dailyn Rodriguez az egyetlen újonc a képletben, ő társ-showrunnere lesz a folytatásnak Ted Humphrey mellett.

Nektek a sorozat vagy a Matthew McConaughey-féle film tetszett jobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.