Hirdetés

Mila 2.0 – Jön a sorozat!

|

Hirdetés

A HarperCollins könyvkiadó és az Insurrection Media stúdió közös projektbe kezdett: sci-fi, ráma és humoros könyvek tévésorozattá adaptálását tervezik. Elsőként a Mila 2.0 című, Debra Driza által jegyzett regény kerül majd sorra.

mila20

A Mila 2.0 2014-ben került fel a magyar könyvesboltok polcaira, egy évvel az eredeti megjelenés után. A történetet leginkább egy, A Bourne-rejtélyhez hasonló felépítésű sci-fiként definiálják. A főszereplő Mila egy fiatal nő, aki sokáig nem is sejti, hogy valójában egy, a kormány parancsára készített kísérleti android. Tudós nevelőanyja akkor rabolta el őt, amikor felfedezte, hogy kifejlődtek az emberi érzelmei. Milának emlékei hiányában kell menekülnie és összerakni a kirakós darabkáit, hogy kik üldözik őt is mire is akarják felhasználni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.