Hirdetés

Miles Morales is felbukkanhat a Pókember-rebootban

|

Hirdetés

Míg ki nem derült, hogy az újabb Pókember-rebootban Tom Holland alakítja a Hálószövőt, sokáig az a pletyka is tartotta magát, hogy Peter Parker helyett Miles Morales is felbukkanhat, és a karaktert korábban alakító Andrew Garfield a figurát érintő merész kijelentései, amelyek a figura szexuális orientációját érintették, is a felszínen tartották Morales nevét. Most maga a reboot direktora, Jon Watts pedzegette meg a karakter felbukkanását, amikor arról kérdezték, hogy számíthatunk e a felbukkanására.

Nem beszélhetek róla, mert azzal túl sok mindent felfednék. Egyelőre még írjuk a sztorit, még nem végeztünk vele minden téren, de ki tudja?
Nyilván ez nem sok, de nyugodtan mondhatta volna azt, hogy ne is számítsunk rá, legalábbis egyelőre. Mindenesetre érdekes lenne látni Peter Parkeren kívül egy másik Falmászót is, akár a 2017-ben érkező rebootban, akár annak valamelyik folytatásában. Ti hogy látjátok?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.