Hirdetés

Millie Bobby Brown és Henry Cavill is visszatérnek az Enola Holmes folytatására

|

A Sherlock-família egy újabb ügynek szeretne a végére járni.

Hirdetés

Majdhogynem be sem mutatkozott még a Sherlock Holmes kishúgát fókuszba helyező kalandfilm tavaly, a Netflix szinte azonnal berendelte a folytatást. Az Enola Holmes két húzóneve egyértelműen a Stranger Things üdvöskéje, Millie Bobby Brown és Ríviai Acélember, Henry Cavill volt, akik egyúttal a második felvonásra is aláírtak.

Hirdetés

A Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy a két szóban forgó sztár újból bele fog bújni az Enola Holmesban látott szerepeikbe a készülő folytatásban, melyet a Legendary stúdiója fejleszt a streaming óriással együttműködve. Az újabb kalandot újfent az Emmy és BAFTA-díjas Harry Bradbeer dirigálja majd, és az első rész írója, Jack Thorne jegyzi majd a forgatókönyvet. Az első részben az éppen 16. születésnapját ünneplő Enola eltűnt édesanyja nyomába ered, mely kalandot később egy nemesi család rejtélyes ármánykodása bonyolította.

Az Enola Holmes 2. történetéről egyelőre még nincsenek információk, és valószínűleg az még a készítők háza táján sincsen kőbe vésve. A 2020-as kalandfilm nem mondhatni, hogy osztatlan sikert aratott volna, de egy kellemes kikapcsolódásként sokaknál jól működött, a folytatásnak pedig minden esélye megvan arra, hogy rálicitáljon az elődre. Főleg úgy, hogy Bobby Brown és Cavill már garantáltan visszatérnek, akikre sok panaszunk korábban sem lehetett.

Nektek hogy tetszett Enola Holmes kalandja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.