Hirdetés

Millie Bobby Brown szerint több karakternek kellene meghalnia a Stranger Thingsben

|

A Duffer-testvérek nem hagyták szó nélkül a színésznő kritikáját.

Hirdetés

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown még május elején, a negyedik évad premierje után nyilatkozott arról, hogy szerinte több fontos karaktert is el lehetne tenni láb alól a történet során. Ezt követően nem sokkal Matt Duffer, a sorozat társalkotója reagált a színésznő által felhozott "vádakra" a Happy Sad Podcastben.

Figyelem, innentől kezdve SPOILERESEN folytatjuk!

Hirdetés

Kezdjük első körben Brown felszólalásával, amit a The Wrapnek adott interjújában fejtett ki:

Tegnap este [a premieren] még egy csoportképet sem tudtunk készíteni, mert legalább ötvenen voltunk. Mondtam is, hogy ideje lenne eltenni néhány embert láb alól. A Duffer-testvérek nagyon érzékenyen állnak ehhez, ugyanis nem szívesen "ölnek meg" akárkit. Példát vehetnénk a Trónok harcáról.

Tény, ami tény, a Stranger Things eddig megjelent négy évada alatt csak és kizárólag olyan szereplők haltak meg, akik nem központi meghatározói a fő cselekményszálnak. Hogy ez fog-e változni, arról Matt Duffer beszélt, továbbá Brown megjegyzésére reagálva a sorozat védelmére kelt:

Minek hívott minket Millie? Érzékenyeknek. Ez egyszerűen nevetséges. Higgyétek el, minden lehetőséget felvázoltunk az írószobában. Tegyük fel teljesen hipotetikusan, hogy megöljük Mike-ot - ez elkeserítő. Mi nem a Trónok harca vagyunk. Ez Hawkins, nem Westeros. A sorozat nem attól lesz Stranger Things, mert annyira hű a valósághoz, igaz?

Az interjúban hozzátette, hogy bár az ötödik évad forgatókönyve még nincs kész, többen is ott szerepelnek azon a bizonyos halállistán.

Szerintetek igaza van Millie Bobby Brownnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.