Hirdetés

Millie Bobby Brown szerint van potenciál Enola Holmes karakterében a további folytatásokhoz

|

Az alapanyag valóban adott lenne hozzá.

Hirdetés

A múlt héten debütált a Netflix kínálatában a korábbi Sherlock Holmes-adaptációktól merőben eltérő Enola Holmes, ami címéből is kifolyólag ezúttal nem a híres detektívzsenire, hanem annak szintén briliáns húgára koncentrál a Stranger Things-ből ismert Millie Bobby Brown megformálásában, aki már most kifejezte hajlandóságát folytatásfilmek elkészítésére.

Hirdetés

Bár egyelőre nem tudni, mennyi Netflix-felhasználót érdekelt a fiatalabb Holmes nyomozása, de ha tippelnünk kellene, a streamingóriás nem lesz csalódott a számokat látva. Legyen bárhogyan, a szakma és a közönség túlnyomórészt pozitívan nyilatkozott Enola kalandjáról, ráadásul a címszerepet alakító színésznő elmondása szerint a történet még messze nem ért véget, és rajta egész biztosan nem múlna a folytatás elkészítése. 

Természetesen akad még elmesélendő sztori. A történetnek még nincs vége. [Enola] nem nőtt fel, nincs semmilyen konklúzió. Úgy gondolom, ő örökké olyan ember marad, aki mindig fejlődni fog, de a képernyőn határozottan van még mit megmutatni ebből. Harry [Bradbeer, a rendező] és én imádtuk a közös munkát, szóval muszáj lesz folytatni. Harry, meg kell írnunk egy emailt.

A folytatás ötlete már csupán azért sem légből kapott, mert az Enola Holmes karakterét bemutató bestseller könyvsorozat, a hamarosan magyarul is megjelenő The Enola Holmes Mysteries hat kötetből áll, és az első film a legelső történetet, Az eltűnt Márki esetét dolgozta fel az Edgar-díjas Nancy Springer tollából.

Ti vevők lennétek az Enola Holmes folytatására?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.