Hirdetés

Milyen befejezésre számíthatnak a Trónok harca rajongói?

|

Hirdetés

Ha lehet hinni George R. R. Martinnak, újabban minden energiáját a Tűz és Jég dala ciklus soron következő hatodik könyvének, a Winds of Winter befejezésének szenteli, aminek következtében megritkultak azon rajongói találkozók, ahol a szerző is megjelent. A hétvégén azonban tiszteletét tette a Northwestern Unversity alumni összejövetelén, ami során természetesen kifaggatták ismét Martint a regényciklusa végéről. Martin ismét csak azt tudta megerősíteni, hogy akik happy endben reménykednek, azok jobb, ha nem olvassák tovább az irományát, ugyanis keserédes befejezéssel tervez búcsúzni Westeros világától. Az író már többször is kiemelte, hogy számára J.R.R. Tolkien Gyűrűk urája bír a tökéletes befejezéssel, hiszen Frodóék hiába pusztították el az Egy Gyűrűt, amikor visszatértek otthonukba, a Megyébe, azt egy feldúlt állapotban találták, ahova beférkőzött a gonosz. Ezek szerint akárki is kerül végül a Vastrónra, az nem fog egy egységes és felhőtlen állapotnak örvendő királyságot örökölni. Az megint más kérdés, hogy egyáltalán ki fogja megélni a meglévő karakterek közül a Dream of Spring címen futó utolsó, hetedik kötet végét. Persze előtte a Winds of Winternek kellene kikerülnie a könyvespolcokra, amire leghamarabb 2016-ra van kilátás, de még az sem biztos. Ti milyen végkifejletre számítotok, ami Martin kegyetlen lelkivilágának is kielégülést fog okozni? És szerintetek mekkora lesz az átfedés a könyvciklus és a tv-sorozat befejezései között?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.