Hirdetés

Milyen elhasalni a pénztárnál?

|

Találtam egy igazán érdekes cikket ott, ahonnan magam is olvasgatom a cikkeket, néha meg le is fordítgatom őket, hogy azok is olvashassák, akik nem tudnák lefordítani nekem:)

Hirdetés

Szándékosan nem árulom el, hogy a F/rstshowing-ról van szó. Na, most odament a látogatóink harmada. (Pf...ez a szöveg is ismerős valahonnan...) De a lényeg az, hogy Sean Hood (aki nincs rokoni kapcsolatban a Robin Hood-al), aki dolgokat ír, és talán annál többet olvas, írta le egy esszéjében a Quora nevű site-on (újabb Tudatlan Marha folt, fogalmam sem volt eddig az pontosan mi...), milyen az, ha a filmed pofára taknyol a box office-nál...én elolvastam a bevezetőt, és marhára érdekes. Azt hiszem. Az angollal nincs nagy gáz, középfokon ehető, felsőfokon sétagalopp (ez sok mindennel így van). Én is gondolkoztam már azon, hogy kifejtsem, milyen azt hinni hogy tudsz kritikákat írni, pedig ez minimum megkérdőjelezhető, ettől függetlenül mindenkinek kellemes olvasást, jó szórakozást kívánok, majd írjátok le kommentben, miről szól:)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.