Hirdetés

Minden, amit tudni akartál a The Flash - A Villámról - Ajánló

|

Hirdetés

Na, jó a cím nem teljesen igaz (mielőtt bárki a szemünkre vetné, hogy becsapjuk), de ha van valaki, aki nem nézi az elmúlt évek (egyik) legjobb szuperhőssorozatát és gondolkodik azon, hogy nekiveselkedjen a Viasat 3-on most már magyarul is futó The Flash - A Villámnak, azoknak (és nem csak nekik) bátran ajánljuk legújabb videónkat, amelyben azt próbáljuk meg félig-meddig artikuláltan elhadarni, hogy miért is éri meg hétről hétre leülni Barry Allen kalandjai elé. Természetesen, ha van igény hasonló felépítésű mozgókép szösszenetekre a részetekről, akkor a továbbiakban is jöhetünk hasonlókkal, és várjuk észrevételeiteket kommentekben, hiszen még csak videós karrierünk leges legelején járunk, így minden tanács jól jön. https://www.youtube.com/watch?v=nvLh12d0YdA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.