Hirdetés

Minden Star Wars spin-off egy eredettörténetet fog elmesélni

|

Az már korábban kiderült, hogy a Disney minden évben elénk szeretne tárni egy Star Wars történetet 2015-től kezdve: hol egy a főszálhoz tartozó darabot, hol egy spin-off epizódot.

Hirdetés

A Star Wars VII 2015 karácsonyán jelenhet meg J.J. Abrams rendezésében, ettől kezdve viszont elszabadul a pokol, hiszen a Disney tervei szerint minden évben előhozakodik majd egy Star Wars filmmel. A spin-off fejezetek várhatóan egy-egy karakter eredettörténetét mesélik majd el és a franchise legnépszerűbb szereplői kaphatnak benne helyet, mint a pletykák szerint például Han Solo és Csubakka, Yoda vagy Boba Fett. Így 2016-ban, 2018-ban és 2020-ban is kaphatunk majd egy különálló produkciót, melyekből a legelső epizódot már biztosan a Lawrence Kasdan - Simon Kinberg páros veti papírra. Ti milyen karaktereket látnátok még szívesen egy-egy spin-off fejezetben? Darth Maul? Jabba? Qui-Gon Jinn? Palpatin? Grievous? Esetleg a sokak által kedvelt Jar Jar Binks?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.