Hirdetés

Mindenképp lesz folytatása a Szellemirtóknak

|

Nem kell félni, máris tervben van egy sor folytatás.

Hirdetés

Nálunk még nem mutatták be Paul Feig nők főszereplésével készült Szellemirtók című rebootját, de Amerikában már volt szerencséjük hozzá a nézőknek. Akármekkora is volt a kézzel-lábbal hadakozás a film ténye ellen (pontosítsunk: az ellen, hogy férfiak helyett a női nem képviselteti magát a szellemek ellen való küzdelemben), végül azért csak elmentek rá páran és még a kritikusok sem húzták le a Föld mélyére. 

Hirdetés

Ezt nézve nem mondható túl meglepőnek az, hogy azzal számolnak, mindenképp lesz folytatása a filmnek, sőt egy egész franchise-t szeretnének kialakítani a szellemirtók csapata köré - kiegészülve egy animációs filmmel is, ám erről Rory Bruer, a nemzetközi terjesztés elnöke konkrétan nem nyilatkozott. Ami azt illeti, egyáltalán nem mondott semmi konkrétat, viszont a miheztartás végett csak idézzük be szó szerint, mit is mondott:

A Szellemirtók világa él és virul. Arra számítok, hogy fontos márkává és franchise-szá növi ki magát. Habár semmi konkrét nem lett még bejelentve, nem kételkedek abban, hogy meg fog történni.

Paul Feig Szellemirtók-ja Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones és Melissa McCarthy főszereplésével készült, kiegészülve olyan neves színészekkel, mint Chris Hemsworth, Andy Garcia, illetve a cameo erejéig felbukkanó Billy Murray. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.