Hirdetés

Mindenki el van ájulva A diktátortól

|

Valamit nagyon eltalált Sacha Baron Cohen, mert olyan még nem volt, hogy ez az egyébként erősen megosztó brit komikus csupa lelkendező kritikát kapjon.

Hirdetés

A lelkendezés tárgya Baron Cohen legújabb filmje, A diktátor, amely szó szerint gyilkos politikai szatíraként és romantikus vígjátékként is megállja a helyét, bár a kritikusok nem ezt a műfaji különlegességet emelik ki, hanem hogy széjjelröhögték magukat a vetítésen. Az ítészek kiemelik, hogy Baron Cohen megalkotta eddigi legmarkánsabb alteregóját. Ali G, a jamaikai rapper, Borat, a kazah riporter és Brüno, a meleg osztrák divatszakértő után Aladdin admirális generális bőrébe bújt. A karakter észak-afrikai diktátor, több kitüntetése és rendjele van, mint Zsukov marsallnak és Leonyid Brezsnyevnek együttvéve, hobbiját tekintve tömeggyilkos, preferenciáit illetően nőgyűlölő, homofób és szélsőséges antiszemita. Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.