Hirdetés

Mindenki el van ájulva Csizmástól

|

Csak a hirtelen lecsapó hóvihar miatt nem hozott többet a konyhára Csizmás, a kandúr Észak-Amerikában. Shrek legkackiásabb bajszú barátja 34 millió dollárt szedett össze a mozi pénztárakban, ezzel természetesen a toplista élén végzett.

Hirdetés

S az még hagyján, hogy a közönség szereti, de a szőrösszívű kritikusoknak is tetszik: a Rottentomatoes összesített ítélete szerint Csizmás 81 százalékot érdemel, pont annyit, mint amennyit a közönség szavazata adott neki. „Sokkolóan jó!” – vélekedik a Washington Post szigorú ítésze, Michael O’Sullivan. „Elképesztően szórakoztató, a korábbi Shrek-folytatásokkal ellentétben” – így Daniel M. Kimmel (New England Movies Weekly) „Sosem lassul le annyira, hogy a tempón vagy a cselekményen kellene merengeni, és mint minden rendes zsivány macska, mindig a talpára esik” – Corey Hall (Metro Times). A Csizmás, a kandúr eredettörténet, vagyis azt meséli el, hogyan lesz a lelenc kismacskából félelmetes lovag és ellenállhatatlan szívtipró. /Uip-Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.