Hirdetés

Mindenki ott van a Legends of Tomorrow új előzetesében!

|

Hirdetés

Rengeteg újdonsággal találkozhatunk a Legends of Tomorrow, vagy magyarosan A Holnap Legendái legfrissebb előzetesében. Kezdésnek mindjárt itt van a Franz Drameh féle Firestorm, aki egy menő szuperhős ruhát is kapott a jövőre startoló sorozathoz. Ha pedig itt tartunk, most már biztosra vehetjük, hogy a DC legújabb TV-s adaptációja január 21-én indul útjára! Az előzetes rengeteg érdekességet tartalmaz, amiket nem szívesen lőnék el előre, úgyhogy kattintsatok bátran a "Play" gombra! Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=YxoiZJEB2xs&feature=youtu.be   Eredeti: https://www.youtube.com/watch?time_continue=149&v=c7LlmaFg0lw   Most, hogy túl vagytok az előzetesen kezdjünk is bele, van miről beszélni. Ahogyan kiderült Rip Hunter nem csupán poénból verbuvál össze egy csapatot, hanem megbízásból, és ő a Föld minden egyes valaha élt embere közül ezt a nyolcat választotta. A cél nem más, minthogy még a múltban állítsák meg Vandal Savage-et, mielőtt a hatalma túlságosan nagyra nőhetne. Ez azonban úgy tűnik nem fog olyan könnyen menni, hiszen nem elég, hogy az ellenfél halhatatlan, a csapat ballépései sem könnyítik meg a küldetést. Azt hiszem jó néhány epizódot végig kell majd ülnünk mire ez a társaság összhangba kerül és valóban Legendákká válnak, de annyi baj legyen. Az előzetes legütősebb mondata vitát kizáróan a "Láttam az Acélember halálát és a Sötét Lovag bukását." Ez több mint egy kedves kikacsintás a képregény rajongók felé, ez a mondat önmagában elmondja, hogy mennyire veszélyes is Savage. Na meg persze megerősíti, hogy a The CW csatorna DC-s sorozatainak világában is létezik, vagy inkább létezni fog Superman és Batman is! Szerintem ez a trailer elég hatásosra sikeredett és reméljük, hogy a kész sorozat sem fog unalomba fulladni. Nektek mi a véleményetek, hogy tetszett A Holnap Legendái második előzetese, melyek voltak a kedvenc pillanataitok?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.