Hirdetés

Mindent bele poszteren a Star Wars - Az ébredő Erő

|

Hirdetés

Holnap (nálunk csak kedd hajnalban) debütál a Star Wars - Az ébredő Erő utolsó, vélhetően már történetmesélősebb előzetese, de addig is a várakozást fokozandó itt van Drew Struzan, a klasszikus Star Wars plakátokért is felelős legenda újdonsült posztere. Több dolog is feltűnik: az egyik, hogy kissé túlzsúfolt lett, azonban a temérdek szereplő ellenére is hiányzik egy valaki: Luke Skywalker. A másik pedig egy újdonsült Halálcsillag (vagy valami ahhoz hasonló) a háttérben. Azért reméljük, hogy J.J. Abramsék nem csak a nosztalgiára építenek, hogy a régi szereplők mellett a régi jellegzetességeket is visszahozzák. Holnap (vagyis kedd hajnalban) egy kicsivel okosabbak leszünk, és a többit meglátjuk december 18.-ától a mozikban (melyre egyes helyeken már most elővételben meglehet venni a jegyeket), addig is az Erő legyen velünk!

Star Wars The Force Awekens Poster Drew Struzan
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.