Hirdetés

Mindjárt a neten a Halálos iramban: Ötödik sebesség előzetese

|

Elkészült a Halálos iramban sorozat ötödik részének előzetese, a magyar feliratos változat éjjel éri el az internetet.

Hirdetés

A felfokozott rajongói várakozást jól mutatja, hogy már eddig is jócskán szerepeltek a videómegosztókon úgynevezett hivatalos előzetesek, amelyeket azonban a korábbi részek legjobb jeleneteiből vágtak össze hozzáértő kezek. Az igazi előzetes arról ismerszik meg, hogy hangsúlyos szerepet kap benne Dwayne The Rock Johnson, aki Vin Dieselt és barátait kergeti két órán keresztül. A Halálos iramban – Ötödik sebességben továbbra is válogatott izomkocsikkal repesztő hősöknek nemcsak a Szikla által játszott levakarhatatlan szövetségi ügynöktől kell tartaniuk, hanem egy elvetemült üzletembertől is, akit a rosszfiúként mindig remeklő, kiváló portugál akcentussal beszélő Joaquim de Almeida alakít. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.