Hirdetés

Minyonok - Itt az újabb előzetes (Frissítve)

|

Hirdetés

A temérdek óriási blockbuster között már-már elfelejtkezünk arról, hogy érkeznek a menetrend szerinti animációsfilmek is, amelyek az egész családnak könnyed kikapcsolódást jelenthetnek. Ilyennek ígérkezik a Gru sárga kis segédjeinek az eredet és egyben spin-off mozija, amelyből megtudhatjuk, mit csináltak, mielőtt jól ismert gazdájukhoz kerültek volna. A legújabb előzetes már többet felvillant a sztoriból, így nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mi a terve a Scarlet Overkill (Sandra Bullock) nevezetű ördögi nőszemélynek, hanem azt is, hogy II. Erzsébet eléggé karakán tud lenni, ha a helyzet megköveteli. Bullock mellett olyan nagyágyúk adnak hangot a karaktereknek, mint Jon Hamm, Allison Janney, Steve Coogan, Michael Keaton vagy Geoffrey Rush. A Minyonok (avagy Minions),  azaz Stuart, Bob és Kevin július 10.-étől (nálunk egy nappal korábban) támadják be a mozikat és a rekeszizmainkat egyaránt. Update: már magyarul is megy a minyon halandzsa. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=pXxxf-JEM_4 Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Wfql_DoHRKc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.