Hirdetés

Minyonok - Újabb zabálnivaló kisfilmek!

|

Hirdetés

Megkockáztatom, hogy a Minyonok nem is a gyerekeknek, hanem sokkal inkább a felnőtteknek köszönhetik a sikerüket. Először a Gruban szeretett beléjük gyakorlatilag mindenki, és a második részben legalább annnyira szórakoztatóak voltak, ha nem jobban. Egyszerűen imádnivalóan buták és zabálnivalóan cukik, és a nyáron végre saját filmet kaptak. Novemberben minden lehetséges formátumban elérhető lesz (pár nap eltéréssel), de a BluRay lemezen már a 3 új kisfilm is helyet kapott, amihez érkezett is egy rövid előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=cA53ZPTh0Wg A filmben megismerhetjük a Minyonok eredetét és útjukat a történelem során. Rengeteg gonoszt szolgáltak, a T-Rextől Draculán keresztül egészen Napoleonig mindenkit, de amikor főnök nélkül maradnak eluralkodik rajtuk a letargia és a kétségbeesés, ezért három bátor Minyon elindul, hogy megkeresse a gonoszak leggonoszabbikát és így futnak bele Scarletbe, aki mindenáron királynővé szeretne válni. A BluRayen szokás szerint rengeteg extra lesz a 3 kisfilm mellett (játékok, színfalak mögötti videók stb.).

DVwRqVmUG802zF_1_l
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.