Hirdetés

Mission: Impossible 5 - TV spotot kapott Cruise akciója

|

Hirdetés

Igyekeznek izzítani bennünket Tom Cruise legújabb kalandjára, ami nem is olyan lehetetlen küldetés: a Mission: Impossible 5 új tv spotja nem igazán mutat olyat, amit eddig ne láttunk volna, de remek emlékeztetőül szolgál arra, hogy nem csak Mad Max-ből és Avengers-ből áll a világ. Van nekünk egy Huntunk, aki simán csüng egy épp felszállni készülő repülőn, és aki odacsap majd a Szindikátusnak Ving Rhames, Simon Pegg, Jeremy Renner és Rebecca Ferguson segédletével. A rendezői székben ugyebár Christopher McQuarrie, aki a méltatlanul alulbecsült Jack Reacher-t is szállította. https://www.youtube.com/watch?v=btt2eMuBy6g

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.