Hirdetés

Mission: Impossible 6 - Már 2017-ben jöhet

|

Hirdetés

Sok országban még be sem mutatták a Mission: Impossible - Titkos Nemzetet, de Tom Cruise legutolsó interjújában megosztotta a nagyérdeművel, hogy az előkészületek elkezdődtek és jövő nyáron már szeretnék elkezdeni forgatni a hatodik részt. Nincs itt kérem szépen min meglepődni, az eddigiek közül, bár nem volt mindegyik tökéletes alkotás, de a maguk módján sikeresek voltak. Az ötödik részttől azt várják, hogy az első hétvégén 50 és 60 milió dollár között nyisson, ez reálisnak is tűnik, sőt. Azért különös, hogy ilyen hamarra tervezik a forgatást, mert általában minimum három évet szoktak várni a folytatások előtt. Tom Cruise valószínűleg nagyon elfoglalt, és túlságosan be van táblázva. Unatkozni biztosan nem fog, ezen a szérián kívül még három filmje vár folytatásra: a Top Gun, az Edge of Tomorrow - A holnap határa és a Jack Reacher, ezeknél is mind elkezdődtek már az előkészületek. A 6. részről egyelőre semmit nem lehet tudni, hogy ki fog visszatérni a színészek (Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames) közül, vagy egyáltalán ki fogja rendezni. Annyi biztos, hogy lesz Tom Cruise főszereplésével készül. További hírekre még várni kell, amint lesznek friss infók, mi tuti írni fogunk róluk. Addig is nem elfeljteni, hogy kis hazánkban augusztus 6-án debütál a film.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.