Hirdetés

A Mission Impossible új részében Tom Cruise újabb életveszélyes mutatvánnyal készül

|

A Burj Khalfián vagy egy repülőgépen lógni nem volt elég, Tom Cruise még nagyobb dobással készül a Mission Impossible folytatásában.

Hirdetés

Tom Cruise mindig is arról volt híres, hogy a kaszkadőrmutatványok nagy részét is saját maga hajtja végre, csak akkor engedi át a jelenetet a profiknak, ha a biztosítója térden állva könyörög neki.

Hirdetés

Úgy néz ki azonban mindez nem elég, mert a folytatásra még nagyobb és veszélyesebb mutatvánnyal jön, amire Cruise már régóta készül, de innen átadom a szót David Ellisonnak, a Skydance Media vezérigazgatójának:

Magunkon kívül vagyunk, Chris [McQuarrie] visszatér, nyilván, miután írta és rendezte a Titkos nemzetet. Ráadásul nagyon örülünk a Henry Cavill által játszott karakternek. Azt hittem, hogy a Burj Khalifás jelenetet nem fogják überelni és akkor felkapaszkodott egy teherszállító gép oldalára. Amit Tom a folytatásban fog véghez vinni, azt hiszem durvább lesz, mint bármi azelőtt. Egyszerűen elképesztő lesz, Tom már legalább egy éve készül az ominózus jelenetre. Azt hiszem, leglenyűgözőbb és hihetetlenebb lesz annál, mint amit Tom csinált; amióta kijött a Titkos Nemzet, azóta csak erre készül, hisz ilyet még ő sem vitt véghez soha. El fogjuk dobni tőle az agyunkat. [...] Minden arról szól, hogy a nézőket szórakoztassuk. Tom szentül hisz abban, hogy a néző képes eldönteni, a valóságot látja-e éppen, vagy csak egy zöldhátteres valamit. A mutatvánnyal érkező feszültség az, ami olyan valóssá teszi és átadja a nézőnek azt a helyzetet, amiben Ethan Hunt van.

A M:I 6-ot Párizsban, Londonban és Új-Zélandon fogják forgatni és a tervek szerint 2018. július 28-án nézhetjük meg a megszokott csapat visszatérését. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.