Hirdetés

Mission: Impossible - Titkos nemzet - Eseménydús az új trailer

|

Hirdetés

A hónap elején már láthattátok a Mission: Impossible - Titkos nemzet második előzetesét Ethan Hunt következő lehetetlen küldetéséről, de a marketinggépezet tovább duruzsol szépen és kitermelt magából egy újabb trailert néhány plusz jelenettel megtoldva az eddig látottakat. Hősünk ezúttal Ving Rhames, Simon Pegg, Jeremy Renner és Rebecca Ferguson segédletével szeretne odacsapni a Szindikátusnak és teszi mindezt motoron brillírozva, autósüldözésekkel tarkítva, felszállni készülő repülőn csüngve. A rendezői székben Christopher McQuarrie (Jack Reacher) foglal helyet és a következő mozzanatokat ígéri nekünk: https://www.youtube.com/watch?v=Y7coUwTU-Ms A Mission: Impossible - Titkos nemzet hazai premierje augusztus 6.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.