Hirdetés

Mississippi Grind trailer - Reynolds pókerezik

|

Hirdetés

Ryan Reynolds még a Deadpool előtt forgatott egy jó kis road movie-t Ben Mendelsohnnal (Bloodline, Star Wars: Rogue One) közösen. A rendező páros Anna Boden és Ryan Fleck, akik egyben az írói is voltak a filmnek. Túl sok mindent még nem csináltak, de eddig szinte csak közösen dolgoztak, a Big C és a Half Nelson lehet talán ismerős tőlük. A mellékszereplők Sienna Miller (Casanova, Foxcatcher), Analeigh Tipton (Őrült, dilis, szerelem), Robin Weigert (Chicago P.D.), és Alfre Woodard (Született feleségek, True Blood). A Mississippi Grind történetének főszereplője egy mélyponton lévő szerencsejátékos (Mendelsohn), aki összefut egy fiatal, karizmatikus pókeressel (Reynolds). Meggyőzi, hogy tartson vele egy útra, aminek a végén részt vesznek egy magas tétes póker bajnokságon, New Orleansban. A filmben ugyan nem mellőzték a humort, de a mély drámán van a hangsúly, és több kritikus is kiemelte, hogy egyedül Mendelsohn alakításáért is érdemes megnézni. Most itt van az első előzetes a filmhez, ami a mozikba csak szeptember 25-én jön, de augusztus 13-án Amerikában már elérhető lesz DirectTV-n. (Korábban már benne volt a Sundance filmfesztivál programjában.) https://www.youtube.com/watch?v=7p1MNB6TNQU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.