Hirdetés

Mit várhatunk a Sherlock 4. évadától?

|

Hirdetés

A BBC Sherlockját általában nagy titkolózás szokta övezni az évadpremierek előtt. A sorozat egyik kreátora, Steven Moffat azonban megtörte a csendet, és a rajongók kaptak néhány előzetesmorzsát. Először is a 4. évad folytatja a Sherlock már megszokott rendjét: három 90 perces film, amelyeket egy megoldandó rejtély köt össze. Azonban Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) és John Watson (Martin Freeman) kapcsolatában némi változás áll be. „Az első sorozat a barátságuk kezdetéről szólt. A második annak fejlődéséről, a szeretetről és a félelemről, hogy akár el is veszthetik. A harmadikban a boldog időket idéztük meg. Milyen volt Sherlock, a barátjával és annak feleségével. A 4. évadban viszont a következményeket járjuk körül” – mondta el Steven Moffat. Teszik persze mindezt a humoros Sherlock-módra. Moffat ugyanis külön kiemelte, hogy a „Sherlock Holmes feldolgozásoknak nagy hibája, hogy nem veszik figyelembe a humor szerepét.” És hogy pontosan mit várhatunk a történettől? Azt bizony még mindig homály fedi. Egy biztos kihívás lesz eljátszani. Ugyanis „Benedict és Martin nem a pénzért csinálják. Azért vannak velünk, mert színészi kihívást jelent nekik a sorozat” – fogalmazott Moffat. Úgyhogy érdemes várakozni. A karácsonyi különkiadáson túl is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.