Hirdetés

Mobilon is támadnak a cowboyok meg az űrlények

|

Júliustól bárki kipróbálhatja, képes-e Harrison Ford és Daniel Craig nyomába szegődni: ők a főszereplői a Cowboyok és űrlények című sci-fi westernnek, amely nyáron mobilos játék formájában is megjelenik.

Hirdetés

A játékot a Gameloft nevű cég fejleszti, amelynek nagy gyakorlata van a műfajban, legutóbb a Halálos iramban: Ötödik sebesség észveszejtő akcióit konvertálták mobilra. A Gameloft vezetői azt ígérik, hogy a mobilos Cowboyok és űrlények hű lesz mind az eredeti képregény, mind a belőle készült film világához. További információt nem árultak el, így csak tippelni lehet, hogy a játékban minden bizonnyal cowboyok és űrlények szerepelnek majd, és a felhasználó egyik vagy másik szerepben megpróbálhatja kinyírni a többieket. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.