Hirdetés

Modern család - a 11. évad lesz az utolsó

|

Szomorú hír ez a vígjátéksorozat kedvelőinek, de a készítők azt nyilatkozták, hogy valami nagyon különlegeset terveznek a végére.

Hirdetés

Az utóbbi évek kétség kívül egyik leghumorosabb és egyben legfurcsábban megvalósított vígjátéksorozata a Modern család, ami idén fogja taposni a 11. évét. Az Egy rém rendes család szellemi örököse híres arról, hogy egy nagy családnak a három különböző ágát tárja a nézők szemei elé, de teszi mindezt úgy, mintha valódi, dokumentarista stílusban felvett jeleneteket látnánk végig. Ezért és nem utolsó sorban a nagyszerű, szerethető karakterek miatt nőtte be magát sokunk szívébe ez a sorozat, ami az idei utolsó évaddal végleg befejeződik. Viszont öröm az ürömben, hogy a készítők valami egyedit és emlékezetest ígérnek az utolsó szezonra, amiben eddig még nem volt részünk.

 

Hirdetés

Az ABC igazgatója, Karey Burke elmondása szerint ez az évad "felejthetetlen mérföldköveket ígér", amit megerősített a Vissza a jövőbe-filmek Dokija, azaz Christopher Lloyd is (aki egyben a társkészítője és executive producere is a sorozatnak). Elmondása szerint e 10 év alatt a karakterek nagyon sokat fejlődtek, de a 11. évadban egy sokkal másabb megközelítési formát fognak majd alkalmazni, hogy ezzel egy igazán emlékezetes lezárást kapjon a széria. Ehhez az állásponthoz csatlakozott a show másik kreátora, Steve Levitan is.

Aki nem lenne tisztában vele, hogy miért annyira magával ragadó a Modern család, annak tényleg csak röviden ismertetve az alapfelállást: egy családnak a három ágát eltérő problémák sújtanak nap mint nap. Az idős nyugdíjas Jay (az utánozhatatlan Ed O'Neill) a nála közel háromszáz évvel fiatalabb új feleségével, Gloriával (Sofia Vergara) tengeti életét, csak éppen Gloria az új házasságába hozta a fiát is, Manny-t (Rico Rodriguez). Jaynek nem mellesleg két felnőtt gyermeke is van, az agilis, munkamániás Claire (Julie Brown), és a meleg ügyvéd, Mitchell (Jesse Tyler Fergusson). Mindketten (első ránézésre) boldog házasságban élnek, viszont ki-ki a saját családi problémáival szembesül nap mint nap - pl. Claire háromgyermekes anyuka egy rettentő kétbalkezes, de Chris Tucker-szinten pofázó férjjel, Mitchell pedig próbál helytállni rendes jogászként egy meleg férjjel és egy örökbe fogadott gyerekkel együtt. Már talán ennyiből is látszik, hogy a sorozat a családi lét csaknem összes problémáját felveti, de teszi mindezt úgy, hogy közben igencsak humoros marad.

A 2009-ben elstartolt Modern család számos nemes díjat bezsebelt már (megjegyzem, teljesen jogosan) - köztük olyanokat mint az Emmy, vagy a Golden Globe. Átlagosan 5,1 millió nézője akad minden egyes évadnak, ami egy tisztes, és a szériához méltó lezárás miatt akár növekedhet is. Ti szeretik a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.