Hirdetés

Pénzes cápa előzetes - George Clooney-t túszul ejtik (Frissítve)

|

Hirdetés

Nem titok az, hogy az amerikaiak többsége besokallt a Wall Street mértéktelenségétől, de a Jodie Foster rendezésében készült Money Monster-ben valaki a tettek mezejére is lép ez ügyben. George Clooney egy óriási tv show házigazdáját, Lee Gates-t alakítja a filmben, aki átver embereket, hogy rossz befektetéseket tegyenek. Az átverés egyik áldozata, Kyle Budwell (Jack OConnell) saját kezébe veszi az ügyet és pisztolyával az élő műsor kellős közepén sakkban tartja a műsorvezetőt, Gates-t. A stúdión belül lejátszódó túszdráma végkimenetele a műsor producere, Patty Fenn (Julia Roberts) kezébe kerül, át kell vennie a helyzet irányítását és meg kell mentenie Gates-t a kisemmizett Budwell-től. Foster a Yahoo-nak mesélt a Money Monster-ről. Elárulta, hogy Clooney és Roberts hiába játszanak egy filmben, sosem találkoztak a forgatás során. Mindkettejük jeleneteit külön helyen rögzítették így Roberts-nek különösen nehéz dolga volt, ugyanis többnyire előre rögzített felvételekkel vagy zöld képernyőkkel társalgott. A Money Monster 2016, május 13-án érkezik majd az amerikai mozikba. Az előzetest idelent láthatjátok két jelenetkép kíséretében. Frissítés: megérkezett a magyar szinkronos előzetes. A magyar cím: Pénzes cápa. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=xWn_dKbJWx4 Eredeti:  https://youtu.be/qr_nGAbFkmk [gallery columns="2" size="medium" ids="76887,76886"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.