Hirdetés

Monopoly - Mégis megvalósul!

|

A Universal elkaszálta mindegyik táblás-játék leendő adaptációját (kivéve a Csatahajó című filmet), de a Hasbro nem adja fel és megmenti a Monopoly-t.

Hirdetés

A Hasbro tehát lát potenciált a Monopoly-ban és Ridley Scott sem az a félős fajta, így valószínűleg ő fog ülni a rendezői székben - hozzáteszem, ez eddig is így nézett ki. Mindkettő fél azon van, hogy mielőbb létrejöjjön a film és ne csak egy gyorsan összekapkodott alkotás legyen, hanem valami egészen más. A komoly szándékukat mi sem tükrözi jobban, mint hogy az Ed Wood, az 1408 és az Ember a Holdon írópárosát, Scott Alexander-t és Larry Karaszwski-t választották a szkript elkészítésére. A jelenlegi állás szerint a Monopoly mozira 2014 előtt ne is számítsunk, addig Ridley Scott úr be van táblázva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.