Hirdetés

Monster Hunter - A Kaptár rendezője vászonra vinné

|

A Kaptár: Megtorlás premierjén Paul W.S. Anderson rendező interjút adott a Cinema Todaynek, melyben elárulta, hogy már javában tárgyal a Monster Hunter című videojáték sorozat adaptációjáról.

Hirdetés

A leginkább Japánban hatalmas sikert arató Monster Hunter könnyen lehet, hogy a Kaptár sorsára jut, már ha Paul W.S. Anderson (Kaptár széria) rendezővel sikerül megegyeznie a Capcom stúdiónak és aláírják a szerződést. A Monster Hunter esetében egy japán szerepjátékról beszélünk, melyben hatalam szörnyeket kell likvidálnunk hatalams pályákon. Anderson a Cinema Todaynek adott nyilatkozatában elárulta, hogy komoly tervei vannak a Capcom címével és már el is kezdte a moziváltozat előkészítését, ám a megvalósításra csupán a Resident Evil sorozat befejezése után kerülhet sor, amely a pletykák szerint a most mozikba kerülő A kaptár: Megtorlás (szám szerint ötödik) epizóddal véget is érhet. Jól meggondolták ezt a Capcom fejesei?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.