Hirdetés

Monster X - A Bosszúállók horror változata

|

A Heat Vision Blog tudni véli, hogy a Benderspink megszerezte a Monster X névre hallgató horrortervezet jogait, amelyben a filmtörténelem legismertebb szörnyei egyesülhetnek Bosszúállók módjára.

Hirdetés

A horrorfilmek klasszikusai mutatják meg magukat a Monster X szkriptjében, amelyet Ahmet Zappa társíróként és producerként jegyez. A történetben olyan közismert figurákkal találkozhatunk, mint Dracula, Frankenstein szörnye, Mr. Hyde és még sokan mások, akik meglepő módon nem elpusztítani, hanem megmenteni szeretnék az emberiséget egy közelgő katasztrófától. Irónikus? A Monster X neve a filmben látható szörnyek számát jelenti, vagyis tíz legendás szörnyet láthatunk majd együtt, ami lényegében szenzációnak mondható. Chris Bender, J.C. Spink és Jake Weiner producerként veszik ki a részüket a tervezetből, bár a Benderspink úgy tervezi, hogy előbb egy tökéletes forgatókönyvet szeretnének és csak utána állnak neki házalni vele. Ahmet Zappa legutóbbi projektje egyébként a Timothy Green élete volt. A forgatás nem mostanában várható, vagyis a premier még messzebb van.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.