Hirdetés

Monuments Men - Daniel Craig és mások George Clooney filmjében

|

Igazi sztárparádéval kecsegtet George Clooney filmje, a Monuments Men, melyben meglepő módon a főszerep mellett a rendező és a forgatókönyvíró szerepét is ő tölti be.

Hirdetés

George Clooney hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis ő a Monuments Men című dráma főszereplője, írója és rendezője is egyben, persze ami a forgatókönyvet illeti, besegít neki Grant Heslov, aki már három alkalommal is dolgozott együtt Clooney-val (Kecskebűvölők, A hatalom árnyékában, Jó estét, jó szerencsét!) is. A sztori Robert M. Edsel művéből származik, amelyben egy amerikai és brit múzeumok igazgatóiból és kurátoraiból álló csoport próbál meg visszaszerezni olyan értékes festményeket, amiket a nácik loptak el. A történet laposságáért olyan színészgárda kárpótolja majd az embert Clooney mellett, mint Daniel Craig, Bill Murray, Cate Blanchett, A Némafilmesből ismert Jean Dujardin és John Goodman. A forgatás 2013 márciusában kezdődik és Németországban, Angliában vlaamint Párizsban forgatnak. A megjelenás dátuma nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.