Hirdetés

Morgan Freeman is játszik A diótörőben

|

Morgan Freeman is szerepet vállalt a Disney A diótörő-feldolgozásában.

Hirdetés

Drosselmeyer szerepét ölti magára Morgan Freeman az új, Disney-féle A diótörőben (The Nutcracker and the Four Realms). Clara-t Mackenzie Foy játssza majd - őt főleg az Alkonyat: Hajnalhasadás 1. és 2. részéből ismerhetjük, ő volt Bella és Edward vámpírgyermeke, Reneesme. Misty Copeland, az Amerikai Balettszínház táncosnője pedig a balettjeleneteknél lesz majd látható.

 

Hirdetés

Az E.T.A. Hoffmann-mese és legendás Csajkovszkij-balett adaptációjához az eddig szinte ismeretlen Ashleigh Powell írja a forgatókönyvet, míg a rendezői székbe Lasse Hallström (Kutyasors, Árvák hercege) ül.

A diótörő karácsonykor játszódik, ahol a számtalan vendég között feltűnik Drosselmeyer (Freeman), aki a gyerekek szórakoztatására bábszínházat rendez. A játék végén egy diótörő bábut hagy náluk meglepetésként, amely a kis Clara (Mackenzie Foy) kedvence lesz. Amikor azonban a család nyugovóra tér, Clara szemtanúja lesz, ahogyan gonosz egerek támadnak a karácsonyfára, megdézsmálva a mézeskalácsokat - és ekkor a diótörő életre kel...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.