Hirdetés

Morgan Freeman nem túl bizakodó az új Batman-t illetően

|

Hirdetés

A Nolan-féle Batman-trilógia Lucius Fox-a, azaz Morgan Freeman kicsit jónéhányunk szívéből beszélt, amikor a napokban kissé rosszallóan és a legkevésbé optimista hangvételben nyilatkozott Zack Snyder közelgő Batman-mozijáról. Na persze nem hibáztatjuk. Aki egyszer már szerepelt egy Nolan-féle denevérmoziban, az nem véletlen, hogy kicsit meresztgeti a szemét egy Snyder-féle látványorgiára és effekthalmazra. Nézzük csak pontosan, mit is mondott:

Tudod, örülök Ben Affleck-nek, de nem vagyok biztos abban, hogy működőképes lesz. Mert A Sötét Lovag az volt. Nagyon is. Láttad a Batman: Kezdődik-et? Kétlem, hogy lehet überelni.
Kis elfogultsággal azért meg lehet vádolni Freeman-t, hiszen Nolan verziója csak gy interpretáció volt a sok közül, melyhez hasonló jót nem lehetetlen alkotni. Hogy épp Zack Snyder-nek fog ez összejönni-e, az nem biztos, de ne vegyük el tőle az esélyt, nem kizárt, hogy diadalmaskodni fog a direktor.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.